Arsin Fındıkspor tek yumruk

 Başkan Erdem Şen, “Ligde fırtına gibi esiyorsunuz. Bu başarınız küçümsenemez. Hepinizi kutluyorum. Alnınızdan öpüyorum” dedi. BAŞARINIZ KÜÇÜMSENEMEZ Trabzon İkinci Amatör Küme’de harikalar yaratarak maç eksiğiyle zirvede bulunan Arsin Fındıkspor 1962 önc

Arsin Fındıkspor tek yumruk

 

Başkan Erdem Şen, “Ligde fırtına gibi esiyorsunuz. Bu başarınız küçümsenemez. Hepinizi kutluyorum. Alnınızdan öpüyorum” dedi.
 
BAŞARINIZ KÜÇÜMSENEMEZ
 
Trabzon İkinci Amatör Küme’de harikalar yaratarak maç eksiğiyle zirvede bulunan Arsin Fındıkspor 1962 önceki akşam İkram sofrasında yemekte bir araya gelerek tek yumruk oldu. Gülbaharhatunspor’u 4-1 gibi net skor ile mağlup eden amatörün yeni ekibi Arsin Fındıkspor 1962 ve yönetim kuruluna Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen jest yaparak yemek verdi. Yemekte futbolcular ve yönetim kurulu üyeleriyle kısa bir görüşme yapan Başkan Şen, “Ligde fırtına gibi esiyorsunuz. Bu başarınız küçümsenemez. Hepinizi kutluyorum. Alnınızdan öpüyorum” dedi.
 
HEDEF ŞAMPİYONLUK
 
Arsin Fındıkspor 1962’in başkanı Tuna Taşkın, ligin ilk haftasını BAY takım olarak geçtiklerini ve diğer takımlara göre bir maç eksiğimiz ile zirvede bulunduklarını belirterek, “Son oynadığımız Gülbaharhatunspor maçından da farklı galip ayrılarak zirveye yerleştik. Bundan sonra da kolay kolay bırakmaya niyetimiz yok. Futbolcularım sahada çok iyi mücadele ediyor. Hepsini bu göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı teşekkür ediyorum. Bu sezon Arsin Fındıkspor 1962 camiası olarak hedefimiz kayıpsız bir şekilde şampiyon olmaktır” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor