Arsin fındıklıspor Arsin'in özünden

 Trabzon Amatör kümenin yeni isimlerinden Arsin Fındıkspor özüne dönük çalışmalarla bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Yeni kurulan ekipte futbolcuların yanı sıra antrenöründen tutun yöneticisine kadar herkes Arsinli. Yapılan oluşum sonrasında ik

Arsin fındıklıspor Arsin'in özünden

 

Trabzon Amatör kümenin yeni isimlerinden Arsin Fındıkspor özüne dönük çalışmalarla bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Yeni kurulan ekipte futbolcuların yanı sıra antrenöründen tutun yöneticisine kadar herkes Arsinli. Yapılan oluşum sonrasında ikinci kümeden lige katılan Arsin Fındıkspor’un 25 kişilik kadrosunun tümünün ikameti Arsin’de.
 
Futbolcu kadrosunun Arsinli olmasının yanı sıra Arsin Fındıkspor’un başına getirilen Trabzon’un yetiştirdiği tecrübeli çalıştırıcı Ahmet Başaran da Arsinli. Bunun yanı sıra Arsin Fındıkspor’un yönetim kurulunun tümü de Arsinli ve Arsin’de ikamet etmesi spor kamu oyunda olumlu yönde tepkiler alıyorlar. 
 
Arsin Fındıkspor Başkanı Tuna Taşkın, öze dönüş projesini hayata geçirdiklerini bu projeyi ilerletmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Trabzonspor’un zamanında özünde gösterdiği başarılarla ön plana çıktığını ve şampiyonluklar yaşadıklarını belirten Taşkın, “Bizde Arsin Fındıkspor olarak Arsinli futbolcuları bir araya topladık” dedi. 
 
Futbolcuların yanı sıra Antrenöründen tutun yönetim kurulu listesini de öz Arsinliler’den oluşturduklarını belirten Fındıkspor Başkanı Tuna Taşkın, “Amacımız ilçemizde bulunan yetenekli oyuncuları bir araya getirerek spora teşvik etmektir. Arsin’de futbol potansiyeli üst seviyede. Birlik ve beraberliği sağlayarak başarılar elde edeceğiz” diye konuştu. 
 
Sadece futbol branşında değil, diğer branşlarda da ön plana çıkmak istediklerini belirten Başkan Tuna Taşkın, “Arsin Fındıkspor’u kurduğumuz zaman bu kulübün sadece futbola bağlı kalmayacağını yönetim kurulumuz ile görüştük. Hentbol, Voleybol, Atletizm gibi potansiyelin yüksek olduğu branşları bünyemize katacağız” şeklinde konuştu. 
 
Futbol dışındaki branşlarla ilgili gerekli projeleri en kısa zamanda hayata geçireceklerini belirten Arsin Fındıkspor’un genç başkanı Tuna Taşkın, “Okullarla ilgili ortak yapacağımız projeler var. En kısa zamanda okul projesini başlatıp, Arsin’in bütün köylerindeki okullara giderek genç ve yetenekli oyuncuları yetiştirip spora teşvik edeceğiz” diye konuştu.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler