Arsin ciddiye alınca!..

Hafta sonu sahasında Elazığ Belediyespor’u tek golle geçen Arsinspor ligde oldukça rahat bir konuma geldi.Son haftalarda altı puanlık maçlara çıkan ve bunların birinde mağlup olup, diğerinde berabere kalan Sarı-Siyahlılar sonunda  üç puana ulaştı. Arsinsp

Arsin ciddiye alınca!..

Hafta sonu sahasında Elazığ Belediyespor’u tek golle geçen Arsinspor ligde oldukça rahat bir konuma geldi.

Son haftalarda altı puanlık maçlara çıkan ve bunların birinde mağlup olup, diğerinde berabere kalan Sarı-Siyahlılar sonunda  üç puana ulaştı.
 
Arsinspor asbaşkanı Bekir Şengül rakibi ciddiye alınca yenemeyecekleri takım olmadığını söyledi. 
 
Spor Toto 3.üncü lig 3.grupta mücadele eden Arsinspor rakiplerinden olan Elazığ Belediyespor’u tek golle geçerek ilk yarının rövanşını da almış oldu. Son haftalarda ciddiyetten uzaklaşan ve aldığı sonuçlarla taraftarlarını şaşırtan sarı-siyahlılar, bu hafta biraz işi sıkı tutunca sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi.
 
Arsinspor asbaşkanı Bekir Şengül son haftalarda kritik maçlar oynadıklarına dikkat çekerek “ Oyuncularımız bazı maçlarda işin ciddiyetinden uzaklaştı. Bu haftaki maçımız altı puan değerindeydi. İşin ciddiyetini ele alınca yenemeyeceğimiz takım yok. Teknik kadroyu ve oyuncularımızı kutluyorum. Hafta sonu Mardin deplasmanında da aynı ciddiyetle oynayacağımızı umuyorum. Sonuçta kağıt üzerinde favori olmakla maç kazanılmıyor. Sahada mücadele edeceksin” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor