Arsene Wenger'den kura yorumu

Arsenal'a kurada Fenerbahçe çıkar çıkmaz "Arsenal çok güçlü bir rakibe düştü ama Fenerbahçe'nin UEFA'dan ceza alma durumu var" yorumları yapan ve UEFA'nın Fenerbahçe konusunda hâlâ karar veremediğini vurgulayan İngiliz basınında, "Fenerbahçe Arsenal'i ele

Arsene Wenger'den kura yorumu

Arsenal'a kurada Fenerbahçe çıkar çıkmaz "Arsenal çok güçlü bir rakibe düştü ama Fenerbahçe'nin UEFA'dan ceza alma durumu var" yorumları yapan ve UEFA'nın Fenerbahçe konusunda hâlâ karar veremediğini vurgulayan İngiliz basınında, "Fenerbahçe Arsenal'i eleyecek sonuçlar alırsa UEFA'ya ve CAS'a baskı yapıp Arsenal'e tur atlatmak için çalışmalar yapılacağı"na dair haberler de çıktı.

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun'ın haberinde ise UEFA'ya Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi grup maçlarında oynamaması gerektiği öne sürüldü.

WENGER: GARİP BİR DURUM. AVRUPA'DA OYNAMALARI YASAKLANDI AMA...
The Sun gazetesi Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'e kuradan piyango çıktığını ima eden "Wenger'e Avrupa Takviyesi Çıktı" manşetli haberinde Arsene Wenger'i "Fenerbahçe çıktığı için mutlu olduğuma bahse girin" diye konuşturdu.

Arsenal'in Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir fırsat yakaladığını vurgulayan The Sun, yenilse bile Arsenal'in grup maçlarına kalabileceğine dikkat çekerken CAS'ın 28 Ağustos'tan önce karar verebileceğini söylediğini bildirdi. Sahada Arsenal'in elenebileceğini ama Emirates Stadı'ndaki maçtan bir gün sonra 35 milyon sterlinlik grup maçlarına kalabileceğini yazan The Sun, Arsene Wenger'in de şu sözlerine yer verdi: "Garip bir durum. Fenerbahçe'nin Avrupa'da olmaması gerek. Avrupa'da oynamaları yasaklandı ama temyize başvurmalarıyla durum değişti. Ayrıca kimse davayı kaybederlerse ne olacağını bilmiyor. Zor bir kura. Fenerbahçe güçlü bir takım. Şampiyonlar Ligi tecrübeleri var. Çok iyi oynamalıyız. Tur atlayacağımıza inanıyorum ama işimiz zor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor