Arsenal'in Trabzonlusu parlıyor!

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in kadrosunda bulunan Oğuzhan Özyakup, takımının İngiltere Reserve Ligi'nde Norwich ile oynadığı maçta 10 dakikada iki gol atma başarısı gösterdi.Trabzonlu oyuncu Oğuzhan Özyakup, İngiltere Reserve Ligi'nde Arse

Arsenal'in Trabzonlusu parlıyor!

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in kadrosunda bulunan Oğuzhan Özyakup, takımının İngiltere Reserve Ligi'nde Norwich ile oynadığı maçta 10 dakikada iki gol atma başarısı gösterdi.

Trabzonlu oyuncu Oğuzhan Özyakup, İngiltere Reserve Ligi'nde Arsenal'in Norwich ile oynadığı maçta 6. ve 9. dakikada attığı gollerle yıldızlaştı. Maç 4-2 Arsenal lehine sona ererken; Arsenal'in diğer gollerini 36'da Watt ve 76'da Aneke atmayı başardı. Norwich'in gollerini ise 45'de Ball ve 90'da Francomb kaydetti.

Oğuzhan geçtiğimiz günlerde, İngiltere Carling Cup 3. tur maçında Arsenal'in, ikinci lig ekiplerinden Shrewsbury Town'la karşı karşıya geldiği mücadelede Arsenal'in attığı üçüncü golün asistini yapmıştı. Arsenal formasıyla ilk resmi maçına çıkan Oğuzhan 77. dakikada oyuna dahil olup 1 dakika sonra asist yapmayı başarmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor