Arsenal Napoli'yi Özil'le devirdi!

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 2. hafta mücadelesinde Arsenal ile Napoli Londra'da karşı karşıya geldi. Emirates Stadium'daki mücadeleyi 2-0 Arsenal kazandı.Londra temsilcisinin gollerini 8. dakikada Mesut Özil ve 15'te Fransız golü Olivier Giroud kaydetti

Arsenal Napoli'yi Özil'le devirdi!

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 2. hafta mücadelesinde Arsenal ile Napoli Londra'da karşı karşıya geldi. Emirates Stadium'daki mücadeleyi 2-0 Arsenal kazandı.

Londra temsilcisinin gollerini 8. dakikada Mesut Özil ve 15'te Fransız golü Olivier Giroud kaydetti. Mesut Özil bu golün de asistlini yaparak mücadelede 1 gol ve 1 asistle yıldızlaştı.

MESUT AYAKTA ALKIŞLANDI

Sezona iyi başlayan iki takımın mücadelesinde Arsenal baskın bir oyun ortaya koydu. Gonzalo Higuain'in yokluğunda hücumda beklenen etkinliği gösteremeyen İtalyan ekibinin yanı sıra Arsenal ilk yarı erken bulduğu gollerle mücadeleyi bitirdi. Mesut Özil gösterdiği iyi performansla maçın sonlarına doğru ayakta alkışlandı.

Marsilya mücadelesinde rakibini Fransa'da 2-1 yenerek gruba 3 puanla başlayan İngiliz ekibi, evinde Napoli'yi de rahat geçerek yoluna 2'de 2 yaparak devan etti. Grupta 6 puanlı tek takım olan Arsenal, zirveye yerleşti.

İlk maçta Dortmund'u evide 2-1 deviren Napoli ise 3 puanda kaldı. Dortmund'un Marsilya'yı yenmesiyle birlikte Napoli'yle Alman ekibi aynı puana geldi. Marsilya ise 0 puanla son sırada bulunuyor.

Grubun 3. hafta maçları 22 Ekim Salı günü oynanacak. Arsenal evinde Borussia Dortmund'u konuk edecek. Napoli ise aynı gün Marsilya deplasmanına gidecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor