Armutçu kupayla Trabzon'a döndü

Türkiye'yi temsilen Azerbaycan'da düzenlenen Offroad yarışlarına katılan Trabzonlu Hasan Armutcu birincilik kupasıyla Trabzon'a döndü.Trabzon Offroad Kulübü’nün üyesi olan Hasan Armutcu Azerbaycan'da katıldığı yarışlarda tüm rakiplerini geçerek birinci ol

Armutçu kupayla Trabzon'a döndü

Türkiye'yi temsilen Azerbaycan'da düzenlenen Offroad yarışlarına katılan Trabzonlu Hasan Armutcu birincilik kupasıyla Trabzon'a döndü.

Trabzon Offroad Kulübü’nün üyesi olan Hasan Armutcu Azerbaycan'da katıldığı yarışlarda tüm rakiplerini geçerek birinci oldu. 29-30 Ocak tarihleri arasında Azerbaycan'da yapılan Offroad yarışlarında Trabzon Offroad Kulübü’nün üyesi Hasan Armutcu, TR2 kategorisinde açık ara farkla birinci oldu. Zorlu etapları ve kendinden daha güçlü araçları geride bırakarak birincilik tahtına oturan Armutcu, "Trabzon'daki arazi yapısında biz bu sporu yaptığımız için, etapları aşmak hiçte zor olmuyor. Nasıl olsa bize her yer Trabzon deyip basıyoruz gaza. Trabzon'a birincilik kupasını getirmek benim için büyük onurdu. Dilerim uluslararası diğer yarışlara da katılma imkanımız olur, orada da Türkiye'nin bayrağını dalgalandırırız" dedi.

Trabzon'a gelen Hasan Armutcu'ya Trabzon Offroad Kulübü 20 araçlık konvoyla karşılama yaptı. Birincilik kupası ile 20 offroad aracı Trabzon caddelerinde tur attı.

Trabzon Offroad Kulübü Başkanı Emir Sözen Azerbaycan'daki başarısından ötürü Armutcu'yu kutlayarak, "Kulübümüz kısa zamanda büyük işler başarmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Hasan Armutcu Azerbaycan'da göğsümüzü kabartıp ilimize birincilik kupasını kazandırmıştır. Kendisine kulübümüz ve şehrimiz adına teşekkür eder başarılarının devamını dileriz . Bizim en büyük amacımız şehrimizi en güzel şekilde tanıtmak, Trabzon'un adını başka ülkelerde duyurmak, bu tarz ekstrem sporların şehrimizde yapıldığını insanlara gösterebilmektir. Bunu yaptığımız zamanda eminimki şehrimize gerek turizm gerekse sosyo-kültürel ve ekonomik anlamda büyük katkılarımız olacaktır" diye konuştu.

Öte yandan karşılamanın ardından Kahramanmaraş Offroad kulübü yöneticileri ile yemekte buluşan TROFF üyeleri Trabzon Kahramanmaraş kardeşliğini bir kere daha perçinlemiş oldular. Hasan Armutcu'nun Co-Pilotluğu'nu yapan Kahramanmaraş OFFROAD kulübü (MAROFF) Başkanı Sefa Tanrıverdi, Trabzon'daki karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek en yakın zamanda TROFF Kulübü’nü Kahramanmaraş'a davet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler