Arınç: Kimse göze alamaz!

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün veto ederek yeniden görüşülmesi için Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gönrerdiği Sporda Şiddet yasasına ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu.Arınç, artık hiçbir milletveki

Arınç: Kimse göze alamaz!

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün veto ederek yeniden görüşülmesi için Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gönrerdiği Sporda Şiddet yasasına ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu.

Arınç, artık hiçbir milletvekilinin bu yasayı yeniden görüşmesi için girişimde bulunmaya yelteneceğini sanmadığını düşündüğünü ifade etti.

Arınç, "Hukukçuların incelemesiyle endişeleri üst üste gelmiş ve tekrar veto edilmesini gerek görmüş. Sayın cumhurbaşkanına aynen katılıyorum. Tekrar TBMM'ye göndermekle sayın cumhurbaşkanımızın kamuoyunun sesine de kulak vermiş olduğunu düşünüyorum. Bu kanun kamuoyunun mutabakatı doğrultusunda meclisten çıkartılmıştı bu yeni içeriye giren kişilerin yararına olabilirdi ve bu yüzden kişiye özel kanun yapmaz meclis. Sayın cumhurbaşkanımız doğru bir karar aldı" dedi.

ARTIK MECLİSTE KALABİLİR...
Arınç, "Artık yasa, ya çıkar, ya da TBMM'de gelir olduğu yerde kalır. Ama sanıyorum bu gerekçeler doğrultusunda siyasi partilerden kimse bu kanunun çıkartılması için yeniden bir girişimde bulunmaz. Artık hiçbir milletvekili kamuoyunun bu denli tepki göstermesinin ardından bunu göz önüne almaz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor