Arıboğan: Gerekirse belgeyle...!

Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki başkanvekilliği görevinden istifa eden Lutfi Arıboğan, görevinden ayrılmasıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.Arıboğan'ın yaptığı yazılı açıklama şöyle:"Çok değerli başkanlar Levent Bıçakcı, Haluk Ulusoy, merhum Hasan Do

Arıboğan: Gerekirse belgeyle...!

Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki başkanvekilliği görevinden istifa eden Lutfi Arıboğan, görevinden ayrılmasıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Arıboğan'ın yaptığı yazılı açıklama şöyle:

"Çok değerli başkanlar Levent Bıçakcı, Haluk Ulusoy, merhum Hasan Doğan, Mahmut Özgener ve Mehmet Ali Aydınlar yönetimlerinde sürdürdüğüm öncelikle Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreterliği, sonrasında ise 2008 yılından beri devam ettiğim başkanvekilliği görevinden bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum.

Hepimizin malumu olduğu gibi, Türk futbolunun çok zorlu bir süreçten geçtiği bu dönemde, gerek federasyonumuz, gerekse de şahsımla ilgili yürütülmekte olan spekülasyon, yıpratma çabaları ve saldırılara rağmen, spor adamlığının gerektirdiği gibi görevimi en iyi şekilde sürdürmek için çalıştım.

Ancak bugün gelinen noktada gerek başkanımıza, gerek federasyonumuza, gerekse şahsıma yöneltilen haksız suçlama ve hakaretlerin dozunun tahammül sınırlarını aşması, aksi kanıtlanmasına rağmen, mesnetsiz suçlamalarla kamuoyunun önüne atılmış olmam ve mevcut süreçler içerisinde başkanımız Mehmet Ali Aydınlar'ın da devam etmeme tasarrufu üzerine istifa kararını verdim.

Dolayısıyla bugün gelinen noktada yaşanan bu olağanüstü gündem ve süreçte, Türk futbolunun yeniden yolunu bulması ve sistemin önünü açmak üzere görevimden ayrılıyorum.

Gerek olduğu takdirde, sürece dair yaşananlar hakkında bazı gerçekleri ve detayları, belgeleriyle önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler