Aresenal kendini yaktı!

 Premier League'de 3. sırada yer alan Arsenal, 37. haftanın açılış maçında Norwich City'yi konuk etti, büyük heyecana ve 6 gole sahne olan mücadelede çok kritik 2 puan kaybetti.. Arsenal [3 - 3] Norwich City 2' [1 - 0] Y. Benayoun12' [1 - 1] W. Hoolahan27

Aresenal kendini yaktı!

 

Premier League'de 3. sırada yer alan Arsenal, 37. haftanın açılış maçında Norwich City'yi konuk etti, büyük heyecana ve 6 gole sahne olan mücadelede çok kritik 2 puan kaybetti..

 

Arsenal [3 - 3] Norwich City

 

2' [1 - 0] Y. Benayoun

12' [1 - 1] W. Hoolahan

27' [1 - 2] G. Holt

72' [2 - 2] R.v. Persie

80' [3 - 2] R.v. Persie

85' [3 - 3] S. Morison

 

Maça çok iyi başlayan Arsenal, henüz 2. dakikada Benayoun ile golü buldu. 1-0'ın rahatlığıyla maça devam eden Kuzey Londra ekibi, direnç gösreten rakibi karşısında şok oldu. 12. dakikada Hoolahan ile skora denge getiren Norwich, 27. dakikada golcüsü Holt'la ikinci golü de attı ve öne geçmeyi başardı. İlk yarı Norwich'in 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya tutuk başlayan ancak yavaş yavaş baskısını artıran "Topçular", 72'de skoru eşitledi. Çok şık bir gole imza atan Hollandalı yıldız van Persie, skora bir kez daha denge getirdi. Premier League'deki gol sayısını 29'a çıkaran başarılı forvet, 80. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve takımını üstünlüğe taşıdı. Hollandalı yıldız, Premier League'deki gol sayısını 30 yaptı ve Arsenal efsanesi Henry'yi yakaladı.

Arsenal'in üstünlük sevinci 5 dakika sürdü. 85. dakikada topu ağlara yollayan Morison, Emirates'te soğuk duş etkisi yarattı. Kalan sürede skor değişmedi ve Arsenal çok kritik 2 puan kaybetti.

Galibiyet özlemi 4 maç çıkan ve puanını 67'ye yükselten Arsenal, Şampiyonlar Ligi yolunda büyük bir yara alırken, güçlü rakibinden puanı çalan Norwich ise puanını 44 yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor