Arena'da kupa provası

Tolunay Kafkas, Arena'daki karşılaşmada, Fenerbahçe'yle oynayacağı kupa finalinin provasını yapacak.Son haftalarda müthiş bir çıkış yakalayan Trabzonspor, hedefsiz olmasına rağmen lige verdiği önemi Büyükşehir Belediyespor karşısında gösterdi. 4-3 kazanar

Arena'da kupa provası

Tolunay Kafkas, Arena'daki karşılaşmada, Fenerbahçe'yle oynayacağı kupa finalinin provasını yapacak.

Son haftalarda müthiş bir çıkış yakalayan Trabzonspor, hedefsiz olmasına rağmen lige verdiği önemi Büyükşehir Belediyespor karşısında gösterdi. 4-3 kazanarak puanını 46’ya yükseltti. Peş peşe alınan iyi sonuçlarla morali yükselen Fırtına, şimdi de gözünü Galatasaray maçına çevirdi. Tek hedef, lige galibiyetle veda etmek. Ancak Tolunay Kafkas bu mücadeleye farklı bir açıdan da yaklaşıyor.

Deneyimli çalıştırıcı, 22 Mayıs Çarşamba günü Fenerbahçe’yle oynayacağı Türkiye Kupası Finali’nin provasını Türk Telekom Arena’da yapacak. Tolunay Kafkas, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin oyun yapısı itibariyle bazı yönlerinin birbirine benzer olmasından yararlanacak. Ayrıca oyuncularının, güçlü bir takım karşısında, farklı bir atmosferde nasıl tepki vereceklerini de görme şansı yakalayacak.

2000. gol heyecanı

Galatasaray mücadelesinde Bordo-Mavili oyuncular ayrı bir heyecan daha yaşayacak. Trabzonspor, lig tarihinde oynadığı 1295 maçta 1999 gol kaydetti. Yani Arena’da ağları sarsaacak ilk oyuncu, 2000. golü atan isim olarak kulüp tarihine adını yazdıracak. Eğer Galatasaray önünde skor üretilemezse, bu anlamlı gol önümüzdeki sezona kalacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor