Arda Turan'dan 'Burak' yorumu

Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan, Beşiktaş ile perşembe günü İnönü Stadı'nda oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçının kendileri açısından çok zor geçeceğini söyledi.Atletico Madrid'in antrenmanlarını yaptığı Ciudad D

Arda Turan'dan 'Burak' yorumu

Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan, Beşiktaş ile perşembe günü İnönü Stadı'nda oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçının kendileri açısından çok zor geçeceğini söyledi.

Atletico Madrid'in antrenmanlarını yaptığı Ciudad Deportiva de Majadahonda tesislerinde soruları cevaplayan yıldız oyuncu, Beşiktaş'ın daha önceden çok tarih yazdığını o yüzden dikkat etmeleri gerektiğini kaydetti.

"İNŞALLAH BURAK KARİYERİ İÇİN EN HAYIRLI KARARI VERİR"
Atletico Madrid'e transfer olacağı yönünde söylentiler çıkan Trabzonsporlu Burak Yılmaz'ın çok üst düzey bir futbolcu olduğunu vurgulayan Arda, "30 tane gol attı, büyük bir başarıya imza attı. Şimdi ben bir şey desem Trabzonlular üzülecek. veya burdan bir şey desem yanlış anlaşılacak.

İnşallah Burak kariyeri için en hayırlı kararı verir. Trabzon'da kalmak hayırlıysa o olsun Avrupa'ya gitmek hayırlısıysa o olsun. Burak'ın kendi vereceği karardır artık. Çünkü o da çok şeyler gördü büyük takımların birçoğunda oynadı, tecrübe sahibi oldu. O yüzden en iyisi olur diye düşünüyorum İnşallah." dedi. 

 

Devamı sayfa 2'de



Real Madrid'de forma giyen Türk futbolculardan Nuri Şahin ve Hamit Altıntop'la sık sık bir araya gelip konuştuklarını belirten milli futbolcu, Mesut Özil'le çok fazla denk gelemediklerini aktardı. Arda Turan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizler için burası gurbet de sayılır. Tatlı bir gurbet ama yine de bir gurbet. Birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. En iyi şekilde hepimiz başarılı olalım istiyoruz. Tabi onlar Real Madrid'de oynuyorlar. İşleri kolay değil ama gerçekten de Türkiye'yi iyi temsil ettiklerini düşünüyorum."

 

ŞİKE SORUŞTURMASI 
Şike soruşturması hakkında Arda Turan, "Bir fikrim yok olayların iç yüzünü bilmiyorum. İçerdekiler dışardakiler hepsi tanıdığımız sevdiğimiz insanlar herkes için hayırlısı olsun, Allah kimseyi zora dara düşürmesin." dileğinde bulundu. 

'Fenerbahçe yerine bir Anadolu takımı olsaydı küme düşürülürdü' şeklindeki sözlere katılmadığını ifade eden Arda Turan, "Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe Türk futbolunun en büyük takımlarıdır ama yargı önünde herkes eşittir. 

İnşallah kimse üzülmez ve en hayırlısı olur tüm ülke için." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler