Araklıspor’da kongre heyecanı

 2011-2012 sezonunda lige büyük umutlarla başlayan ancak istenileni bir türlü veremeyen ve bir alt lige düşen Araklıspor’da artık Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek. Bu ligden de bir an önce kurtulmanın planlarını yapan Yeşil-Siyahlılar yeninden başar

Araklıspor’da kongre heyecanı

 

2011-2012 sezonunda lige büyük umutlarla başlayan ancak istenileni bir türlü veremeyen ve bir alt lige düşen Araklıspor’da artık Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek. Bu ligden de bir an önce kurtulmanın planlarını yapan Yeşil-Siyahlılar yeninden başarılı günler yaşamak istiyor.

 

Bu nedenle 8 Ağustos günü kongre yapmayı planlayan Yeşil-Siyahlılar’da takımı sahiplenecek birilenin çıkması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon aldığı başarısız sonuçlarla bir anda kendini alt sıralarda bulan ve ligin bitimine haftalar kala ligden düşmesi kesinleşen Yeşil-Siyahlılarda başkanlık seçiminin 8 Ağustos’ta yapılacağı mevcut yönetimin ise aday olmayacağı belirtildi.

 

Araklıspor’da mevcut başkan Reşat Çebi dışında Mecit Solmaz isminin ön plana çıktığı ancak her iki kişinin de aday olmaması beklenirken Tuncay Koçaslan’ın yeni bir yönetim listesi oluşturmaya çalıştığı öğrenildi. Araklı’nın önde gelenlerinin desteğini görmesi halinde Koçaslan’ın 8 Ağustos’taki kongreye tek aday olarak girmesi bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler