Araklıspor ikinci yarıda iddialı

Araklıspor Kulüp Başkanı Reşat Çebi, yaptığı açıklamada, teknik direktörlerinin eksik bulduğu tüm mevkilere istediği sporcuları aldıklarını belirterek, şunları kaydetti: ''İkinci yarıya bambaşka bir Araklıspor ve hedeflerinde ne kadar ısrarcı olduğunu gös

Araklıspor ikinci yarıda iddialı

Araklıspor Kulüp Başkanı Reşat Çebi, yaptığı açıklamada, teknik direktörlerinin eksik bulduğu tüm mevkilere istediği sporcuları aldıklarını belirterek, şunları kaydetti: 
''İkinci yarıya bambaşka bir Araklıspor ve hedeflerinde ne kadar ısrarcı olduğunu gösteren bir yönetim anlayışıyla çıkacağız.

Yaptığımız transferler Araklısporun 3-5 yıllık kadrosunu oluşturacak ve gelecek vaat eden oyunculardır. Bu kadromuzla ilk hedefimiz olan guruptan direkt çıkmak veya playoflarda istediğimizi alarak hedefimize ulaşmak olacaktır. Bunu yaparken de Araklı halkından Araklıspora manevi destek istiyoruz.''

Araklıspor ara transfer döneminde Oyak Renault'tan Murat Serbes ve Timuçin Balçık, Mardinspordan Soner Eser Baş, Gölcükspordan Muhammet Mumcu, Arsinspordan Murat Çaydemir, Trabzon DSİ'den Ali Mert, Elazığ Belediye'den Gökhan Bağdemir ve Pendikspordan Azimet Okur'u renklerine bağladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler