Araklı YİBO okulu şampiyon

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği 2012 -2012 sezonu okullar arası küçük kızlar futbol müsabakaları sona erdi. Final maçını kazanan Araklı Bereketli YİBO Okulu şampiyon oldu.Şampiyon takımın kupas

Araklı YİBO okulu şampiyon

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği 2012 -2012 sezonu okullar arası küçük kızlar futbol müsabakaları sona erdi. Final maçını kazanan Araklı Bereketli YİBO Okulu şampiyon oldu.

Şampiyon takımın kupasını Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Birdal Öztürk verdi. Yomra sentetik futbol sahasında oynanan müsabakalar sonunda ikinci Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu olurken üçüncü ise Akçaabat Alaittin Akçay İlköğretim Okulu elde etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ (FOTO GALERİ)

Birdal Öztürk, şampiyon takımı kutlayarak, " Bugün bu müsabaka takvimini tamamlamış bulunuyoruz. Başarılı ve keyifli geçen maçlar sonucunda Araklı Bereketli YİBO şampiyon oldu. Okulumuzun ilimizi dışarıda da en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphem yok. Sporcularımızı ve hocalarımızı canı gönülden kutluyorum." dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor