Apollon Varşova'da güldü

UEFA Avrupa Ligi J Grubu ikinci maçında Polonya temsilcisi Legia Varşova ile Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Apollon Limassol ile karşı karşıya geldi. Pepsi Arena Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Apollon Limassol 1-0 kazanarak gruptaki ilk puanlarını kazandı. 

Apollon Varşova'da güldü

UEFA Avrupa Ligi J Grubu ikinci maçında Polonya temsilcisi Legia Varşova ile Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Apollon Limassol ile karşı karşıya geldi.
 
Pepsi Arena Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Apollon Limassol 1-0 kazanarak gruptaki ilk puanlarını kazandı.
 
İlk yarısı golsüz sona eren mücadelenin ikinci yarısında Apollon Limassol 56. dakikada Gaston Sangoy'un attığı golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra iki takım da yakaladığı fırsatları gole çeviremedi ve karşılaşma 1-0 sona erdi.
 
Bu sonucun ardından Apollon Limassol, J Grubu'nda üç puanla üçüncü sırada yer alırken Legia Varşova ise ikinci maçında da puan alamayarak son sırada yer almaya devam etti.
 
UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Varşova üçüncü maçını 24 Ekim tarihinde deplasmanda temsilcimiz Trabzonspor'a karşı oynarken Apollon Limassol ise Lazio'yu sahasında konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler