Apollon - TS maçına özel önlem!

 Türkiye ile Kıbrıs Rum Kesimi arasındaki politik tansiyon UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Trabzonspor - Apollon karşılaşmasının önemini de arttırdı. UEFA, Kıbrıs Rum Kesimi'nde perşembe günü oynanacak karşılaşmayı 'özel maç' statüsüne koydu.Karşılaşmayı i

Apollon - TS maçına özel önlem!


 Türkiye ile Kıbrıs Rum Kesimi arasındaki politik tansiyon UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Trabzonspor - Apollon karşılaşmasının önemini de arttırdı. UEFA, Kıbrıs Rum Kesimi'nde perşembe günü oynanacak karşılaşmayı 'özel maç' statüsüne koydu.

Karşılaşmayı izleyecek ve raporlayacak gözlemci sayısı arttırılırken, stadyum içi ve çevresinde oluşabilecek olaylar için de ek önlemler alındı.

UEFA tarafından Kırmızı kod ile takip edilecek maç öncesi iki takıma da ülke bayrakları konusundaki hassasiyet hatırlatıldı. Siyasi içerik taşıyan pankartlar stada sokulmayacak ve bu yöndeki tezahüratlara da izin verilmeyecek.

UEFA, kurallara uymayan takımlara Avrupa'dan men, puan silme ve seyircisiz oynama cezaları verebileceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler