Antrenörler Trabzon'da buluştu

 Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı antrenörler ve spor branşlarının İl Temsilcileri değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Trabzon Sporcu Kamp Eğitim Merkezi toplantı salonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube

Antrenörler Trabzon'da buluştu

 

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı antrenörler ve spor branşlarının İl Temsilcileri değerlendirme toplantısında bir araya geldi. 

Trabzon Sporcu Kamp Eğitim Merkezi toplantı salonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Birdal Öztürk başkanlığında yapılan toplantıya kuruma bağlı kadrolu sözleşmeli antrenörler ile il temsilcileri katıldı. Toplantıda konuşan Birdal Öztürk, gençlik ve spor camiası olarak gençlerin serbest zamanlarını sporla değerlendirmesinde antrenörlere büyük görev düştüğünü ifade ederek Trabzon’daki tesislerin kullanımı ile ulusal ve uluslararası alanda başarıya ilerleyebilmede antrenörlerin önemine vurgu yaptı.

Öztürk, “Antrenör olarak sizler branşınızla ilgili gelişmeleri takip edip yeniliklere açık olmalısınız. İl Müdürlüğü olarak yapacağımız faaliyetlerle Trabzon’a yararlı ve altyapısı sağlam en iyi sporcuları yetiştirmek için gece gündüz çalışmalıyız. Ayrıca ilimizde farklılık sağlayacak projelere ve çalışmalara imza atmalıyız. Bunun için tüm antrenörlerden gayretli çalışmalar bekliyoruz” dedi.

Toplantıda antrenörlerin ve spor branşlarının il temsilcilerinin görüş ve önerilerine de yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor