Antrenör yok idman var!

Teknik ekibin istifasının ardından bugün yapılması planlanan antrenmanın iptal edildiği duyurulmuştu. Ancak antrenman için tesislere gelen futbolcular iptal kararına uymadı.Antrenman sahasında kaptan Tolga'nın önderliğinde küçük bir toplantı yapan bordo m

Antrenör yok idman var!

Teknik ekibin istifasının ardından bugün yapılması planlanan antrenmanın iptal edildiği duyurulmuştu. Ancak antrenman için tesislere gelen futbolcular iptal kararına uymadı.

Antrenman sahasında kaptan Tolga'nın önderliğinde küçük bir toplantı yapan bordo mavili oyuncular kendilerine "Antrenman iptal" denilmesine rağmen "Biz antrenman yapacağız" diyerek kendi aralarında çalışmaya başladılar.

Taraftarların çağrısı üzerine daha sonra el ele tribünlere giden ve karşılıklı slogan atan futbolcular adına Kaptan Tolga Zengin bir konuşma yaparak, şunları söyledi: “Hepimiz Trabzonspor’un bu durumu hakketmediğinin bilincindeyiz. Biran önce toparlanmamız gerektiğini biliyoruz. Buraya kadar gelerek bize destek vermeniz büyük anlam taşıyor. Hepimiz Trabzonsporluyuz ve artık bu gidişata dur demeliyiz. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz.”

Fotoğraflar için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor