Antrenör Çicek" Kazanmak istedik"

Trabzonspor yardımcı antrenörü Şeref Çiçek maçtan sonra yaptığı açıklamada maçı kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını söylediCezalı Şenol Güneş yerine basın toplantısına katılan Çiçek şunları söyledi"Kazanmak istiyorduk, maalesef berabere kaldık. V

Antrenör Çicek" Kazanmak istedik"

Trabzonspor yardımcı antrenörü Şeref Çiçek maçtan sonra yaptığı açıklamada maçı kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi

Cezalı Şenol Güneş yerine basın toplantısına katılan Çiçek şunları söyledi

"Kazanmak istiyorduk, maalesef berabere kaldık. Vittek'in değişikliği ile daha kısa oyuncularla, kontrataklarla gol aramak istedik ama olmadı. Gol pozisyonu bulduk, rakibe fazla pozisyon vermedik, oyun kontrolümüzdeydi ama duran bir toptan gol yedik"

 

Bu maçta galip gelerek Trabzon halkına bayram hediyesi vermek istedik. İyi de oynadık, ikici yarının ortalarına doğru istediğimiz verimi alamadık bazı oyunculara fazla yük bindi. Volkan'ın attığı golde Olcan o topa dokunmasa ofsayt olmayacaktı ve gol olacaktı. Maçın kırılma anıydı. Trabzonspor olarak bunu telafi edecek gücümüz var. Artık UEFA Avrupa Ligi'ndeki maçımıza odaklanacağız burdaki kaybımızı orada telafi edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Trabzonspor, gelecek Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde Videoton ile karşı karşıya gelecek

 

 

"Bu maçta galip gelerek Trabzon halkına bayram hediyesi vermek istedik. İyi de oynadık, ikici yarının ortalarına doğru istediğimiz verimi alamadık bazı oyunculara fazla yük bindi. Volkan'ın attığı golde Olcan o topa dokunmasa ofsayt olmayacaktı ve gol olacaktı. Maçın kırılma anıydı. Trabzonspor olarak bunu telafi edecek gücümüz var. Artık UEFA Avrupa Ligi'ndeki maçımıza odaklanacağız burdaki kaybımızı orada telafi edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Trabzonspor, gelecek Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde Videoton ile karşı karşıya gelecek

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler