Antalyaspor Ankaragücü'nü...!

Kendi evindeki son iki maçı kazanan Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında ligin son sırasında bulunan Ankaragücü'nü ağırladı. Ev sahibi ekip 80. dakikada Ali Zitouni'nin attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti ve evindeki galibiyet serisini 3'e

Antalyaspor Ankaragücü'nü...!

Kendi evindeki son iki maçı kazanan Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında ligin son sırasında bulunan Ankaragücü'nü ağırladı. Ev sahibi ekip 80. dakikada Ali Zitouni'nin attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti ve evindeki galibiyet serisini 3'e çıkardı.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Antalyaspor, ligin son sırasında yer alan Ankaragücü'nü Mardan Stadı'nda konuk etti.

Kendi evindeki son 2 karşılaşmayı galibiyetle kapayan Antalyaspor, rakibini Ali Zitouni'nin 80. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti ve kendi evindeki galibiyet serisini üçe çıkardı.

Maça iyi başlayan Antalyaspor, karşılaşma boyunca top daha fazla hakim olan ve gol pozisyonları bulan taraf oldu. Bu pozisyonlarından birinde ise Necati Ateş 43. dakikada çok önemli bir gol pozisyonunu değerlendiremedi. 6 pasta topla buluşan Necati, bomboş kale yerine topu üstten dışarıya gönderdi ve ilk yarı golsüz tamamlandı.

Antalyaspor ikinci yarıda da gol arayışlarını sürdürdü. Necati ikinci yarıda 2 önemli gol pozisyonundan daha faydalanamazken, Antalyaspor aradığı golü maçın 80. dakikada buldu. Maçın en etkili isimlerinden Tita'nın başlattığı atakta sağ kanattan hücuma çıkan Ali Tandoğan, ceza sahası içindeki Zitouni'yi gördü. Zitouni kaleciyle karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı, savunma topu çizgide uzaklaştırmayı başaramadı ve Antalyaspor 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra başka gol gelmeyince, ev sahibi üç puana uzanan takım oldu.

Haftaya 14. sırada giren Antalyaspor, bu galibiyetle puanını 19'a yükseltti ve tehlike hattından biraz daha uzaklaştı. Ligdeki 11. mağlubiyetini alan Ankaragücü ise, 9 puanda kaldı ve son sıradan kurtulamadı.

Ligin 16. haftasında Antalyaspor Bursaspor'a konuk olurken, Ankaragücü ligde sıkıntılı günler geçiren bir diğer takım Gaziantepspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor