Antalyaspor Ajax'ın yıldızını kaptı!

Medical Park Antalyaspor, Ajax’ın Fas asıllı Hollandalı forvet oyuncusu 23 yaşındaki İsmail Aissati ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.Hasan Subaşı Tesisleri’nde yapılan imza törenine Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu, yönetim kurulu üyeleri Erol Taşkoparan, Sal

Antalyaspor Ajax'ın yıldızını kaptı!

Medical Park Antalyaspor, Ajax’ın Fas asıllı Hollandalı forvet oyuncusu 23 yaşındaki İsmail Aissati ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Hasan Subaşı Tesisleri’nde yapılan imza törenine Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu, yönetim kurulu üyeleri Erol Taşkoparan, Salih Peker ve Reşat Oktay katıldı. Başkan Akıncıoğlu, yaptığı konuşmada önemli bir transfer gerçekleştirdiklerini belitti, şöyle dedi:

"Çok değerli bir oyuncuyu kadromuza dahil ediyoruz. Kendisi Antalyaspor’un gücüne daha da güç katacak. Çok teknik bir oyuncu. Kendisini renklerimize bağladığımız için mutluyuz. Uzun zamandır görüşüyorduk, kısmet bugünmüş. Kendisi için herhangi bir bonservis bedeli ödemedik. Çünkü Ajax ile sözleşmesi sona ermişti. Avrupa ve Türkiye’deki birçok takım kendisini transfer etmek için girişimlerde bulunmuştu. Ancak kendisi Antalyaspor’u tercih etti. Bu yıl takıma ciddi bir katkı sağlayacak. Türk futboluna renk getireceğini düşünüyorum. Bizi tercih ettiği için tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum."

"TATİLE DEĞİL FUTBOL OYNAMAYA GELDİM"

İsmail Aissati ise Türkiye’de İsmail olarak anılmak istediğini belirterek, "Bugün Antalya’ya geldiğim için çok mutluyum. Başta başkan olmak üzere, teknhik heyet beni Antalyaspor’a kazandırmak için çok emek verdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ben buraya tatile değil, futbol oynamaya geldim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler