Antalya'da TÜFAD parladı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD), Avrupa Futbol Antrenörler Birliği(AEFCA) ile TFF tarafından organize edilen 32.AEFCA toplantısı 19-23 Kasım 2011 tarihleri arasında Antalya Kervansaray otelinde yapıldı. Türkiye, Almanya,İngiltere,İspanya,İtalya

Antalya'da TÜFAD parladı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD), Avrupa Futbol Antrenörler Birliği(AEFCA) ile TFF tarafından organize edilen 32.AEFCA toplantısı 19-23 Kasım 2011 tarihleri arasında Antalya Kervansaray otelinde yapıldı.

 Türkiye, Almanya,İngiltere,İspanya,İtalya,Brezilya,Rusya,ABD,Güney Afrika Cumhuriyeti,Avusturya,Hollanda ,Hırvatistan ve 50 ‘ye yakın ülke teknik adamının ve Futbol Federasyon teknik heyetlerinin katıldığı bu toplantıya 200’e yakın yabancı antrenörün yanı sıra bir çok futbol adamı katıldı.

nurettin_balaban.20111125133851.jpg

AEFCA Sempozyumu ile ilgili olarak yazılı bir basın açıklaması yapan TÜFAD Genel Başkan Danışmanı Nurettin Balaban bu sempozyum ülkemiz adına onur verici idi. 50 ülke ve o ülkenin futbol adamlarını Türkiye’de bir araya toplayıp ağırlamak öyle kolay değil olsa gerek. Bu sempozyum Ülkemizin futboluna katkısının yanı sıra, diplomatik ve Turizm açısından ülkemize  katkısını göz ardı etmemek olsa gerek.

Başkanlığını Dr.Jozef Venglos’un yaptığı, yönetim kurulunda Genel Başkanımız İsmail Dilber’in de yer aldığını ifade eden Balaban; AEFCA sempozyumunda sırasıyla TÜFAD Genel Başkanı İsmail DİLBER, AEFCA Başkanı Jozef Venglos, AEFCA Genel sekreteri Karlhainz Raviol ,TÜFAD genel sekreteri Alaaddin Neganlu ,Danimarka futbol Fedarasyonu Tek.İşl.Drektörü Peter Rubaek ,Almanya Futbol Federasyonu yetenek tanıtım,geliştirme,kaleci Ant.Böl.Bşk.Jörk Daniel, UEFA teknik işl.Sor.Direktörü Andy Roxburg , Milli Takımlar Eski Teknik Direktörü Metin Türel ,TÜFAD Onursal Başkanı Özkan Sümer ,TFF Futbol gelişim direktörü Tolunay Kafkas ,Antalyaspor Teknik direktörü Mehmet Özdilek ,Avuturya Futbol Fed.Tek.İşl.Direktörü  Willi Ruttesteiner, Rusya A milli Kadın takımı teknik direktörü Vera Pauv, ABD  A milli Kadın takımı Teknik Direktörü Pia Sundhage  sunum yaptılar.

Antalyaspor teknik Direktörü Mehmet Özdilek ve teknik ekibi saha pratik çalışması yaptığı sempozyumda, TÜFAD onursal başkanı Özkan Sümer’in yapmış olduğu sunum salonda büyük taktir topladı.

 Katılımcı ülke temsilcilerine hitaben bir konuşma yapan AEFCA başkanı Dr,Jozef Venglos ; 32 .sini yaptığımız bu sempozyum bugüne kadar yapılan sempozyumlar arasında en mükemmeli olduğunu ifade ederken 2012 yılında Hırvatistan’da buluşmak üzere 32.AEFCA toplantısını kapatıyorum diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor