Antalya da TS hazırlığına başladı

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ''Galatasaray deplasmanında alınan 1 puan iyi gibi görünüyor, ancak oyuna bakıldığı zaman 3 puan alabileceğimiz bir maçtı'' dedi.Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile deplasmanda 1-1 berabere kala

Antalya da TS hazırlığına başladı

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ''Galatasaray deplasmanında alınan 1 puan iyi gibi görünüyor, ancak oyuna bakıldığı zaman 3 puan alabileceğimiz bir maçtı'' dedi.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Medical Park Antalyaspor, Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray maçına değinerek, futbol adına soğuk bir akşamda sıcak bir gece olduğunu söyledi.

Galatasaray maçında mücadelenin ön planda olduğunu dikkati çeken Özdilek, ''Galatasaray deplasmanında alınan 1 puan iyi gibi görünüyor, ancak oyuna bakıldığı zaman 3 puan alabileceğimiz bir maçtı. Liderden alınan bir puan da önemli. Mücadele ve takım olma olgusu anlamında oyuncularımı tebrik ediyorum'' dedi.

İki gün arayla iki büyük kulüp ile (Galatasaray-Trabzonspor) oynamanın kolay olmadığını vurgulayan Özdilek, kendi sahalarında çıkış gösteren Trabzonspor ile karşılaşacaklarını ve bu maçta galip gelmek istediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler