ANT - TS Maçından Notlar

Trabzonspor'un Bursaspor ile oynadığı maçta ilk 11'de yer bulamayan, ancak daha sonra oyuna giren ve performansıyla tetknik direktör Şenol Güneş'ten tam not alan Emre Güral, yine yedek kulübesinde oturdu. Trabzonspor'da Mustafa'nın cezalı, Sapara'nın da k

ANT - TS  Maçından Notlar

Trabzonspor'un Bursaspor ile oynadığı maçta ilk 11'de yer bulamayan, ancak daha sonra oyuna giren ve performansıyla tetknik direktör Şenol Güneş'ten tam not alan Emre Güral, yine yedek kulübesinde oturdu.

 
Trabzonspor'da Mustafa'nın cezalı, Sapara'nın da kadroda olmaması, teknik heyeti isim tercihinde sıkıntıya düşürdü. Şenol Güneş, karşılaşmada tercihini Adrian'dan yana kullandı. 
 
ŞENER YOKTU 
 
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Antalya'ya gelemedi. Trabzonspor'u müsabakada yönetim kurulu üyeleri Hasan Yener ve Nevzat Çakar temsil etti. Misafir tribününde maçı izleyen Trabzonsporlu taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı. 
 
ANTALYA GÜNEŞ'İ BAĞRINA BASTI 
 
Yıllar önce Antalyaspor'da kısa dönem teknik direktörlük yapan Şenol Güneş, gerek Antalya Havalimanı'nda gerekse Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda taraftarlar tarafından çiçeklerle karşılandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler