'Annem Real Madrid'ten önemli'

Trabzonspor kalecisi Tolga Zengin, Real Madrid'den gelen transfer teklifini reddettiğini açıkladı.Tolga, geçen sezon Real Madrid'ten resmi olmayan bir teklif aldığını da doğrulayarak, annesinin hastalığı nedeniyle bunu kabul etmediğini söyledi. Tecrübeli

'Annem Real Madrid'ten önemli'

Trabzonspor kalecisi Tolga Zengin, Real Madrid'den gelen transfer teklifini reddettiğini açıkladı.

Tolga, geçen sezon Real Madrid'ten resmi olmayan bir teklif aldığını da doğrulayarak, annesinin hastalığı nedeniyle bunu kabul etmediğini söyledi. Tecrübeli kaleci, "Benim için en önemli insan annemdir. Avrupa'dan başka teklifler de vardı ama düşünmedim bile" dedi.
 
ONUR'UN ARDINDA BEKLERİM
Düz koşulara başlayan Tolga Zengin, "3 hafta sonra kontrolüm var. Sonra da takımla çalışmalara başlamayı ümit ediyorum" dedi. Onur ile aralarında tatlı bir rekabet olduğunu da vurgulayan kaptan, "Yabancı kalecidense birbirimizin arkasında bekleriz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor