Ankara'ya akın var!

Kısa sürede biletleri tüketen 12. adamın maça ilgisi çok büyükFırtına’da kupa heyecanı yaşanıyor. Bu sezon takımlarının aldığı kötü sonuçlar nedeniyle bir türlü sevinemeyen Bordo-Mavili taraftarlar, kupanın Trabzon’un müzesine gelmesi için büyük destek ve

Ankara'ya akın var!

Kısa sürede biletleri tüketen 12. adamın maça ilgisi çok büyük

Fırtına’da kupa heyecanı yaşanıyor. Bu sezon takımlarının aldığı kötü sonuçlar nedeniyle bir türlü sevinemeyen Bordo-Mavili taraftarlar, kupanın Trabzon’un müzesine gelmesi için büyük destek vermeye hazırlanıyor. 19 Mayıs Stadı’nda yarın Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak Türkiye Kupası finali öncesi, 12. adam bu dev karşılaşmaya büyük ilgi gösteriyor. Haftalar öncesinden Ankara’daki otellere rezervasyon yaptıran Fırtına sevdalıları, satışa çıkan biletleri kısa sürede tüketirken, daha fazla bilet alabilmek için Futbol Federasyonu’nu telefon ve mail yağmuruna tuttular. Zorlu karşılaşmada tribünleri hınca hınç dolduracak olan Bordo-Mavililer, komşu illerden de Ankara’ya gelenlerle stadın çevresini adeta Trabzon’a çevirecekler. Kupanın kazanılması halinde de hem stat içinde hem de stat dışında taraftarların büyük bir şölen yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor