Ankaraspor'un son kurbanı Denizli oldu!

PTT 1. Lig'in 6. hafta mücadelesinde Denizlispor evinde Ankaraspor ile karşı karşıya geldi. Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleyi, deplasman ekibi 4-0 gibi farklı bir skorla kazandı.Ligde bu sezon mağlubiyet almayan Ankaraspor'a galibiyeti getiren

Ankaraspor'un son kurbanı Denizli oldu!

PTT 1. Lig'in 6. hafta mücadelesinde Denizlispor evinde Ankaraspor ile karşı karşıya geldi. Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleyi, deplasman ekibi 4-0 gibi farklı bir skorla kazandı.

Ligde bu sezon mağlubiyet almayan Ankaraspor'a galibiyeti getiren goller,, 20. dakikada Galip Güzel, 52. dakikada Dilaver Güçlü, 61. dakikada Can Erdem ve 74. dakikada kendi kalesine Yusuf Emre Kasal attı.

Bu skorun ardından Ankaraspor puanını 12 yaparken, 2. basamağa yerleşti. Denizlispor ise 4 puan ile 17. sırada kaldı. PTT 1. Lig'in 7. haftasında Denizlispor deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacakken, Ankaraspor ise evinde Adana Demirspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler