Ankaraspor kaza yaptı

 Fethiye'de düzenlenen A2 Ligi Türkiye Şampiyonası final karşılaşmasında Gençlerbirliği'ni yenerek şampiyon olan Ankaraspor, Fethiye'den dönerken Afyon-Sandıklı'da sabaha karşı kaza yaptı.Kazada alt yapı malzemecisi Sabri Sarıkız'ın hayatını kaybettiği öğ

Ankaraspor kaza yaptı

 

Fethiye'de düzenlenen A2 Ligi Türkiye Şampiyonası final karşılaşmasında Gençlerbirliği'ni yenerek şampiyon olan Ankaraspor, Fethiye'den dönerken Afyon-Sandıklı'da sabaha karşı kaza yaptı.Kazada alt yapı malzemecisi Sabri Sarıkız'ın hayatını kaybettiği öğrenildi.
 
Gençlerbirliği Kulübü'nden şu açıklama yapıldı:
 
"Fethiye’de oynanan Gençlerbirliği ile Ankaraspor A2 takımları arasındaki A2 Ligi final karşılaşmasını izlemeye giden Ankaraspor alt yapı antrenörleri ile personelini taşıyan otobüs, Ankara dönüş yolunda Afyonkarahisar mevkiinde trafik kazası geçirdi. Kazada antrenörlerden Semih Tur’un bir bacağını yitirdiğini, alt yapı malzemecisi Sabri Sarıkız’ın ise vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Kazada yaşamını yitiren Sarıkız’a Allah’tan rahmet kederli ailesine baş sağlığı, yaralılara acil şifa ve Ankaraspor camiasına geçmiş olsun diliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor