Ankaragücü'nde kriz çözüldü!

Ankaragücü Kulüp başkanı İlyas Ertan Sümer ve yöneticilerden Murat Yıldız, Ramazan Başdoğan, Ali Yılık, Ali Özcanoğlu ve Mustafa Kanmaz bugün yaptıkları toplantıda radikal kararlar aldıkları öğrenildi.Aldıkları kararları uygulamaya başlayarak personele bu

Ankaragücü'nde kriz çözüldü!

Ankaragücü Kulüp başkanı İlyas Ertan Sümer ve yöneticilerden Murat Yıldız, Ramazan Başdoğan, Ali Yılık, Ali Özcanoğlu ve Mustafa Kanmaz bugün yaptıkları toplantıda radikal kararlar aldıkları öğrenildi.

Aldıkları kararları uygulamaya başlayarak personele bugün birer ay maaş ödediler. Diğer borçları da sıraya alan yeni yönetimden 6 yöneticinin bugün yaptıkları toplantının ardından Önce personele 130 bin TL, alt yapı ve voleybol takımı seyahatleri için 15 bin TL, elektrik borcu için de 37 bin TL ödereyerek ilk parasal icraatlarını gerçekleştirmiş oldular.

Ankaragücü Kulübü'nün Beştepe'deki tesislerinin elektriği borcu nedeniyle sabah saatlerinde kesildi. Kısa bir süre sonra yönetim 37 bin TL borcu yatırarak elektrikleri açtırdı. Özel bir şirket de kulüpten alacağı nedeniyle kulüp mallarına haciz koyma işlemi ise Başkan İlyas Ertan Sümer tarafından halledileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor