Amatör'de olay filme tepki gösterdi

ABD ’de yayımlanan ve İslam düyasında, Hz. Muhammed hakkında hakaret ifadeleri içerdiği ifade edilen ‘Müslümanların Masumiyeti’ adlı filmle ilgili protestolara İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden İFA da katıldı.İstanbul ’un Halkalı bölgesindeki Caferi

Amatör'de olay filme tepki gösterdi

ABD ’de yayımlanan ve İslam düyasında, Hz. Muhammed hakkında hakaret ifadeleri içerdiği ifade edilen ‘Müslümanların Masumiyeti’ adlı filmle ilgili protestolara İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden İFA da katıldı.

İstanbul ’un Halkalı bölgesindeki Caferi cemaatine yakınlığıyla bilinen İFA Spor Kulübü’nün futbolcuları, Yıldırım Bosnaspor’la oynadıkları karşılaşmada sahaya ‘Uyan ey Müslüman uyanmaz mısın? Peygamberine sövüyorlar sen duymaz mısın?’ pankartıyla çıktı. 
 
Bayrak yaktılar
İFA Spor taraftarları da maçta ABD karşıtı pankartlar açarken, temsili ABD ve İsrail bayraklarını yaktılar. Öte yandan Kırmızı-Yeşillier karşılaşmayı 3-0 kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor