Amatör sporcular iftarda buluştu

 Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şubesi’nin düzenlemiş olduğu Veteranlar futbol turnuvasında mutlu sona ulaşarak şampiyon olmayı başaran Çakıryolspor, bir araya gelerek iftar yemeğinde buluştu.Son maçında Martıgücü’nü tek golle geçen Turuncu-Siy

Amatör sporcular iftarda buluştu

 

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şubesi’nin düzenlemiş olduğu Veteranlar futbol turnuvasında mutlu sona ulaşarak şampiyon olmayı başaran Çakıryolspor, bir araya gelerek iftar yemeğinde buluştu.

Son maçında Martıgücü’nü tek golle geçen Turuncu-Siyahlı takımın başkanı Ali Rıza Çakır, turnuvada üstün başarı gösteren futbolcularına teşekkür ettiğini söyledi.

Çakıryolspor Başkanı Ali Rıza Çakır, Trabzon Amatör Spor Kulüpleri federasyonunun düzenlemiş olduğu turnuvada iyi sonuçlar alarak şampiyonluğa uzandıklarını belirterek, “ASKF Trabzon Şubesi çok güzel organizasyonlara imza atıyor.

4444.20120731165824.jpg

Bundan sonra düzenlenecek olan veteranlar turnuvasının kupalarına gözümüzü diktik. Güzel bir ekibimiz var. Bu ekibi koruyarak gelecekti turnuvalarda da aynı başarıları elde edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor