A.Madrid'de Arda şoku!

İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen milli futbolcu Arda Turan sakatlandı.Abdullah Avcı'nın ilk milli maçı olan Slovakya karşılaşmasının aday kadrosuna da alınan Arda Turan, dünkü Lazio maçının ardından bu sabah yapılan yenileme çalışmasında

A.Madrid'de Arda şoku!

İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen milli futbolcu Arda Turan sakatlandı.

Abdullah Avcı'nın ilk milli maçı olan Slovakya karşılaşmasının aday kadrosuna da alınan Arda Turan, dünkü Lazio maçının ardından bu sabah yapılan yenileme çalışmasında sakatlık geçirdi. Geçtiğimiz hafta küçük bir sakatlık yaşayan milli futbolcu, UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio karşısında oynanan maçın son 34 dakikasında sahada yer allmıştı.

Atletico Madrid'in bu sabahki antrenmanında takım arkadaşlarıyla birlikte idman sahasına çıkan ve oldukça neşeli olduğu gözlenen Arda Turan, daha sonra sağ bacağında yaşadığı bir problemden dolayı antrenmanı terk etmek zorunda kaldı.

La liga'da pazar günü Barcelona'ya karşı oynanacak maçta, kadroya girmesi zor olduğu belirtilen Arda, oldukça üzgün görünürken takım arkadaşları Türk futbolcuyu teselli etmeye çalıştı. Fizyoterapist eşliğinde soyunma odasına giden Arda, daha sonra doktor kontrolünden geçecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor