“Altyapı desteği olmazsa olmaz”

Trabzonspor Kulüp Başkan Adayı Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, gerek ekonomik gerekse de sportif anlamda öze dönüş kapsamında altyapıya yönelmenin olmazsa olmaz olduğunu söyledi1 MENAJERE 1 MİLYON EURO MU?Trabzonspor Kulüp Başkan Adayı Prof. Dr. Hakan Kulaçoğl

“Altyapı desteği olmazsa olmaz”

Trabzonspor Kulüp Başkan Adayı Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, gerek ekonomik gerekse de sportif anlamda öze dönüş kapsamında altyapıya yönelmenin olmazsa olmaz olduğunu söyledi

1 MENAJERE 1 MİLYON EURO MU?
Trabzonspor Kulüp Başkan Adayı Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, dün Çaykaralılar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Osman Abanoz ve dernek üyeleri ile sohbet eden Kulaçoğlu, arkadaşları ile birlikte kendilerini Trabzonspor’a adamaya geldiklerini söyledi. Kulaçoğlu, bir menajere 1 milyon Euro verildiği yerde içinin yandığını belirterek, “Göreve gelince asla menajerlere bağlı transferler yapmayacağız. Futbolcunun menajeri varsa da, kendisine asla ölçü dışında ücret ödemeyeceğiz. Trabzonspor’un 1 kuruşunu dahi çöpe attırmam” dedi.
 
BATTI İMAJI VERMEK HAKARETTİR
Kulübün mali tablosunun kötü olduğunu ancak kulübe ‘battı’ imajı vermenin büyük bir hakaret olduğunu dile getiren Kulaçoğlu, “Bu kulübün, isteseniz de istemeseniz de yıllık 75 Milyon TL geliri var. Bu durumda kulübe battı imajı vermek, hakarettir. Parayı konuşmak görgüsüzlüktür. Göreve geldiğimiz andan itibaren önce borçlanmayı yavaşlatacağız. Ardından borçlanmayı durdurup, kulübün borcunu sıfıra indireceğiz. Süreç sonunda da her sene şampiyonluğun en büyük adayı olan ve Avrupa Kupaları’na katılan bir Trabzonspor olacak.
 
EĞER ALTYAPIYA ÖNEM VERİLSEYDİ
Altyapının önemini vurgulayan Kulaçoğlu, “Trabzonspor’a hiçbir katkı sağlamayan yabancılara ödenen paralar altyapıya aktarılsaydı, kulübün ekonomisi asla bu boyutta olmazdı. Başka kulüplerin yetiştirdiği yıldızlara dünya kadar para vereceğimize, kendi yıldızlarımızı yetiştirmeliyiz. Yönetim olarak altyapı bizim için büyük bir proje. Bu, sadece Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri alanı içerisine sınırlı olan alt yapı değil. Trabzon’daki tüm amatör kulüpler Trabzonspor’un altyapısı konumunda olacak ve kendilerine her türlü destek verilecek” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor