Altıntop yükselişte!

Gençlerbirliği karşısında attığı golle takımını ayağa kaldıran ve galibiyette büyük pay sahibi olan Halil Altıntop, kötü günleri geride bıraktı.   Geldiği günden bu yana bordomavili taraftarın beğenisini kazanamayan ve birçok maçta ıslıklanan Halil, son d

Altıntop yükselişte!


Gençlerbirliği karşısında attığı golle takımını ayağa kaldıran ve galibiyette büyük pay sahibi olan Halil Altıntop, kötü günleri geride bıraktı.  

 
Geldiği günden bu yana bordomavili taraftarın beğenisini kazanamayan ve birçok maçta ıslıklanan Halil, son dönemdeki performansıyla göze girmeyi başardı. Ligdeki 6, kupada ise 2 kez rakip ağları sarsan Halil, "Üzüntülü olduğum günler oldu. Futbol böyle bir oyun. Ama taraftara gönül koymuş değilim. Elimden geleni yapıyorum" dedi.

Averaj artıda
Bu sezon beklentilerin altında kalan Trabzonspor, Gençlerbirliği maçı öncesi eksilerde olan averajını 2-0'lık galibiyetle artıya geçirdi. Bordo-mavili takım eksi 1 olan averajını 2 golle artı 1'e taşıdı.

Takım iki gün izni kaptı!
Trabzonspor'da futbolculara Gençlerbirliği maçı sonrası iki gün izin verildi. Bordomavili takım, gelecek hafta Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yarın akşam yapacağı antrenmanla başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler