Alt yapının başına o geldi

Trabzonspor'da yeni yönetimin yolları ayırdığı Alt yapı sorumlusu Özkan Sümer'in yerine getirilen Trabzon Lisesi eski Müdürü ömer Eyüpoğlu resmi imzayı atmış fakat yaşanan anlaşmazlık nedeniyle 2 gün sonra istifa etmişti.Yaşanan bu gelişme üzerine Bafrasp

Alt yapının başına o geldi

Trabzonspor'da yeni yönetimin yolları ayırdığı Alt yapı sorumlusu Özkan Sümer'in yerine getirilen Trabzon Lisesi eski Müdürü ömer Eyüpoğlu resmi imzayı atmış fakat yaşanan anlaşmazlık nedeniyle 2 gün sonra istifa etmişti.

Yaşanan bu gelişme üzerine Bafraspor ile ön protokol yapan Sadi Tekelioğlu'na teklif götürüldü. Sadi hoca ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanarak karşılıklı imzalar atıldı.

Bordo-mavili kulüpte alt yapının başına getirilen Sadi Hoca ile önümüzdeki günlerde basının karşısında imza töreni düzenlenmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler