Alper Potuk'tan heyecanlandıran mesaj

 Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen Alper Potuk, attığı tweetle Galatasaraylı taraftalar arasında heyecan yarattı. 'BÜYÜK Eskişehirspor taraftarına çok teşekkür ederim' diyen genç oyuncunun bu tweeti, sosyal medya kullanıcıları tarafından transfe

Alper Potuk'tan heyecanlandıran mesaj

 

Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen Alper Potuk, attığı tweetle Galatasaraylı taraftalar arasında heyecan yarattı. 'BÜYÜK Eskişehirspor taraftarına çok teşekkür ederim' diyen genç oyuncunun bu tweeti, sosyal medya kullanıcıları tarafından transfer gelişmesi olarak yorumlandı.
 
FATİH TERİM İSTİYOR
 
Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, genç oyuncu ile sezon başında ilgilendiklerini açıklamıştı. Her ne kadar Fatih Terim şu an için bir transfer girişimimiz yok dese de, Galatasaray'ın genç oyuncu için nabız yokladığı biliniyor.
 
FENERBAHÇE VE TRABZONSPOR DA PEŞİNDE
 
Geçen yıl Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelen ancak yıllık ücrette anlaşamadığı için Fenerbahçe'nin kapısından dönen genç oyuncunun transfer için Trabzonspor'un da devre olduğu biliniyor.
 
Öte yandan genç oyuncu bu tweetten bir saat sonra, yanlış anlaşıldığını ve bu mesajı sadece bugün kendisine gösterilen destek için attığını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor