Alper için Trabzon'a söz!

Eskişehirspor kulübü başkanı Halil Ünal, Alper Potuk'la ilgili şu ana kadar herhangi bir Türk kulübünden resmi teklif almadıklarını ifade ederken, geçtiğimiz sezon bu konuda Trabzonspor'a söz verdiklerinin altını çizdi.Ünal, Türk kulüplerinden teklif alma

Alper için Trabzon'a söz!

Eskişehirspor kulübü başkanı Halil Ünal, Alper Potuk'la ilgili şu ana kadar herhangi bir Türk kulübünden resmi teklif almadıklarını ifade ederken, geçtiğimiz sezon bu konuda Trabzonspor'a söz verdiklerinin altını çizdi.

Ünal, Türk kulüplerinden teklif almadıklarını açıklarken yurtdışından gelen teklifler bulunduğunu ise sözlerine ekledi.

Sözleşmesi 2016 yılında sona erecek Alper Potuk için Borussia Dortmund ve Marsilya kulüplerinin Eskişehirspor'a teklifte bulundukları ve transfer için görüşme randevusu istedikleri bildirdi.

Eskişehirspor'un sezon sonunda gelecek en iyi teklife satmayı düşündüğü Alper Potuk'un ise henüz kararını vermediği ve konuyu sezon sonunda ailesiyle görüşerek karara bağlayacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler