"Alnımız açık, başımız dik!"

Süper Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü'nden yapılan açıklamada her geçen gün sınıf atlayan ve hedeflerini büyüten bir kulüp olduğu belirtildi.Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Dik duruşumuz, bugün alnımız açık ve b

"Alnımız açık, başımız dik!"

Süper Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü'nden yapılan açıklamada her geçen gün sınıf atlayan ve hedeflerini büyüten bir kulüp olduğu belirtildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Dik duruşumuz, bugün alnımız açık ve başımızın dik olmasını sağlamıştır" şeklinde ifade edildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Orduspor'un her geçen gün sınıf atlayan ve hedeflerini büyüten bir kulüp olduğu belirtildi.

Orduspor'un başkanıyla, yönetim kuruluyla ve taraftarlarıyla emin adımlarla yoluna devam ettiği vurgulanan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"Büyük Orduspor taraftarımızın içi rahat olsun, Orduspor olarak şimdi eskisinden çok daha güçlüyüz. Kurumlaşma noktasında Orduspor Kulübü kısa süre içinde kendi resmi dergisini, resmi internet sitesini, lisanslı ürünler mağazasının açılmasını sağlamıştır.

Bunların yanı sıra geleceğin Ordusporlu futbolcularını yetiştirmek için sıfırdan yeni Orduspor altyapı merkezi kurulmuş, İstanbul'da Orduspor okulları açılmıştır. Önümüzdeki süreçte Orduspor TV ve radyosu kurularak Orduspor'un halka ve borsaya açılması sağlanacaktır. 

Amaç kendi ayakları üzerinde duran, gelirlerini artırmış kalıcı projelerini hayata geçirmiş bir kulüp oluşturmaktarı. Başkanıyla, yönetim kuruluyla ve taraftarlarıyla emin adımlarla yoluna devam eden Orduspor olarak dik duruşumuz bugün alnımız açık ve başımızın dik olmasını sağlamıştır.

Önümüzdeki süreç Ordusporumuz'un her yönüyle çok daha hızlı büyüyeceği süreç olacaktır. Hedef beş yıl içinde Avrupa ve Süper Lig şampiyonluğudur"

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler