Allah'a şükür gidiyorlar!

TFF yönetimi, maç sonrası yaptığı toplantıda kararını verdi: 1.5 yıldır Milli Takım’a hiçbir şey katmayan ‘komedi dans ikilisi’ salı günü son maçlarına çıkıyor. Ay-Yıldız’ın başına ise Abdullah Avcı geçiyor.Türk Futbolu adına bir utanç gecesi yaşanırken,

Allah'a şükür gidiyorlar!

TFF yönetimi, maç sonrası yaptığı toplantıda kararını verdi: 1.5 yıldır Milli Takım’a hiçbir şey katmayan ‘komedi dans ikilisi’ salı günü son maçlarına çıkıyor. Ay-Yıldız’ın başına ise Abdullah Avcı geçiyor.

Türk Futbolu adına bir utanç gecesi yaşanırken, eleştiri oklarının yöneldiği isimler teknik patron Guus Hiddink ve Oğuz Çetin’di. Hırvatistan’ın üstünlüğünü 3-0’a taşımasından sonra Arena’da sinirler gerilirken önce Çetin, ardından Hiddink istifaya davet edildi.

A Milli Takım’a 1.5 yıldır hiçbir şey katamayan ikilinin durumu, 90 dakika sonrası Türkiye Futbol Federasyonu’nun Arena’da düzenlediği ‘kriz toplantısında’ da masaya yatırıldı. Yaklaşık 1 saat süren toplantıda Hiddink-Çetin ikilisinin görevine son verilmesi konusunda görüş birliğinde varıldı.

Toplantıda salı günü Hırvatistan ile yapılacak rövanş maçına başka bir teknik adamla çıkılması bile gündeme geldi. Ancak Çetin ve Hiddink’in salı günü Hırvatistan’da son kez Milli Takım’ın başında sahaya çıkması kararlaştırıldı. Toplantı sonrası TFF Başkanı Aydınlar, “Alınan bir karar yok. Salı gününden sonra konuşulur” dedi.

Zirvede ‘alternatif’ isim de ortaya çıktı. Ay-Yıldızın başına yerli bir hoca getirilmesi konusunda hemfikir olan TFF yönetimi, ismi uzun süredir gündemde olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’ya onay verdi. Salı günkü Hırvatistan maçı sonrası bu konuda net açıklama yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor