Allah çalışana veriyor!

Çocukları tebrik ediyorum. Burada iki şey çok önemli. Bir maçı kazanmak, iki takdir kazanmak. Bugün ikisini de kazandık. 1-0 tehlikeli skor. Bazen sonuçlarına katlanıyorsunuz. Bu çocukların çoğu yeni yeni oynuyor, güzel bir takım oldular. 10 gündür takımı

Allah çalışana veriyor!

Çocukları tebrik ediyorum. Burada iki şey çok önemli. Bir maçı kazanmak, iki takdir kazanmak. Bugün ikisini de kazandık. 1-0 tehlikeli skor. Bazen sonuçlarına katlanıyorsunuz. Bu çocukların çoğu yeni yeni oynuyor, güzel bir takım oldular. 10 gündür takımın başındayım. Yardımcı olmaya çalışıyorum. 4 tane final var. Allah çalışana veriyor, bizim çocuklar da çalıştılar, 5-6 tane pozisyon buldular. İlk yarı oyunu istediğimiz gibi oynadık. Gol olabilecek pozisyonlar vardı. Son paslarda daha iyi olsaydık farklı olabilirdi.

Averajla Romanya'nın önüne geçmiş olmamız gerekiyor.Olay Milli Takım, bayrak, millet olunca, ufak tefek şeyler yüzünden oynamayanlar burada olamaz... Herkes yardım edecek. Bu çocukların hepsi canla başla oynadılar. Hepsini tebrik ediyorum. Bu takımın en genci Salih o bile 3-1 bitecek dedi. İki farkla yendiğimiz için skoru bildiğini kabul ediyorum. İş Hollanda maçına kadar gelirse bu sefer kaçırmayacağız. Bizim hala çok şansımız yok. Romanya kolay maçlar oynayacak, Macaristan'ın puan kaybetmesi lazım. Biz yine çok iddialı olalım ama çok çalışalım büyük konuşmayalım. Türk halkına çok teşekkür ediyorum. Hepsi bizim arkamızda oldu ve dualarını eksik etmediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler