All-Star 2012 kadroları açıklandı

Trabzon'un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Beko All Star 2012’in kadroları düzenlenen basın toplantısında açıklandı.Bu yıl Trabzon'un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Beko All Star 2012'in kadroları düzenlenen basın toplantısında açıklandı.

All-Star 2012 kadroları açıklandı

Trabzon'un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Beko All Star 2012’in kadroları düzenlenen basın toplantısında açıklandı.

Bu yıl Trabzon'un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Beko All Star 2012'in kadroları düzenlenen basın toplantısında açıklandı.

Ataköy Sheraton Otel'de düzenlenen basın toplantısına TBF As başkanı İmran Işıldar, TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy ve TBF Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş, organizasyon yetkilileri, basın mensupları ve davetliler katıldı.

Kadrolarda hiç bir Banvit ve Pınar Karşıyaka oyuncusunun olmaması dikkat çekti.

Beko All-Star kadrolarının açıklanmasının ardından antrenör ve oyuncuların görüşleri şu şekilde:

Ufuk Sarıca (Anadolu Efes)
“Beko All-Star 2012, her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen bir organizasyon. Bu yıl da Trabzon ev sahipliği yapacak. Trabzon çok güzel bir şehir ve yeni bir salonları var. Türk basketbolu için güzel bir durum. Trabzonlu basketbolseverlerin bu organizasyona büyük ilgi göstereceğini düşünüyorum. Ayrıca herkesi de bu organizasyona bekliyorum. Şimdiden emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kadro olarak çok çalışma imkanımız olmadı ama iyi bir kadromuz var. Seyircilere zevk verebileceğimiz bir kadroya sahibim. Ama sonunda kazanmak iyi olacaktır”

Gökhan Üçoklar (Galatasaray Medical Park Menajeri)
“Geleneksel olarak düzenlenen Beko All Star organizasyonu kıran kırana geçecektir. Basketbolseverlerin keyifli zaman geçirdiği ve oyuncularla antrenörlerin soluk aldığı bir organizasyon. Ben bu şölenin çok keyifli geçeceğini düşünüyorum. Trabzonlu basketbolseverleri Hayri Gür Spor Salonu'na bekliyoruz”

Jonathan Gibson (Trabzonspor Basketbol)
“Kariyerimde ilk kez All-Star olacağım için heyecanlıyım. Son derece eğlenceli olacağını düşünüyorum. Benim Beko All-Star organizasyonunda olmamı sağlayan herkese teşekkür ediyorum”

Furkan Aldemir (Galatasaray Medical Park)
“Kariyerimde ikinci kez All-Star olacağım. İlk kez All-Star olduğumda çok heyecanlanmıştım. Hem oyuncu hem de seyircilerin keyif aldığı bir gün olacak. Sakatlık yaşanmayan ve güzel bir organizasyon olmasını diliyorum”

Vladimir Stimac (Olin Edirne)
“Beko All-Star organizasyonunda Türkiye'nin en önemli oyuncular olacak. Burada olmak büyük bir onur olacak. Herkesle çok eğlenceli bir gün geçireceğime inanıyorum”

Josh Shipp (Galatasaray Medical Park)
“Smaç yarışmasına katılmak sürpriz oldu. Ama elimden geleni yapacağım. Beko Basketbol Ligi'nde çok önemli oyuncular var. Bu oyuncular şimdi All-Star'da bir araya gelecek”

Cenk Akyol (Anadolu Efes)
“Eğlenceli bir haftasonu olacağını düşünüyorum. Trabzonlu basketbolseverlerin Hayri Gür Spor Salonu'nda çok keyifli zaman geçireceğine inanıyorum”

Elton Brown (Trabzonspor Basketbol)
“Bu organizasyonda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Beko Basketbol Ligi çok zorlu bir lig. Kişisel fikrim, Beko Basketbol Ligi, Avrupa'nın en kaliteli iki liginden birisi”

Smaç Yarışması Yarışmacıları'nda da Trabzonspor'dan Kerem Özkan yer alıyor.

Beko Erkekler All-star bilet fiyatları belli oldu.

Bilet Fiyatları
1. Kategori - 17.00 TL
2. Kategori - 9.00 TL
3. Kategori - 7.00 TL

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor