Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulunurken Trabzonspor ile ilişkilerinin gayet iyi olduğunu söyledi.
Ali Koç şöyle konuştu;
"Burak Elmas Bey'i mektupla tebrik ettim. Burak Bey'i çok eski tanırım. Gençliklerimizde tanırım. Eşini daha eski tanırım. Eşi eşimin ailesiyle çok yakın dostumuz. Dolayısıyla bir sıkıntı yok. Ama söz konusu Fenerbahçe olunca ben, söz konusu Galatasaray olunca o, dostluklar penceresinden zaman zaman bakmayabiliriz. Her zaman bir masanın etrafında buluşabilecek olgunlukta olduğumuzu savunmuşumdur. Biz her zaman dostluk elimizi uzattık. Anadolu'daki bütün kulüplerle aramız iyi. En çok polemiğimiz olan kulüp olmasına rağmen Trabzonspor'la da gayet iyi ilişkilerimiz var. Bizim dostluk elimiz her zaman bakidir. Her zaman büyük resme bakarak hareket ettim. Kendimize yarayacak, başkalarına yaramayacak konuların sözcülüğünü, muhasebesini, bayraktarlığını yapmadım. Zaman zaman kendi zararımıza olanları da destekledik. Harcama limitlerini hatırlayın. Geçen sene yabancı kuralında indirime gidecektik, bizim işimize gelirdi, başka kulüpler hazır değildi. Biz onu destekledik. Bazı taraftarlarımız 'sana ne' diyebilecektir şimdi. Bizim fıtratımız böyle. Anadolu kulüplerinde karşılığını gördük. Ne yazık ki büyük rakiplerimizle rekabet, tribünlere sevimli gözükmek ilkelerimizin, prensiplerimizin önüne geçebiliyor."
Habertürk
Tüm Yorumlar (13)
Ersan
5 yıl önceAvantajlı olduğunuzda gıkınız çıkmaz hiç bir haksızlığa,
Fenerliii
5 yıl önceKonuş başkan bu sene şampiyonuz şampiyooooonnnn
54
5 yıl önceAli sen dalgamı geçiyorsun ne dostluğu Sen hiç duymadinmi domuzdan post olmaz Gavurdan dost olmaz seni ve fenerin ciddiye alınacak hiç bir tarafı yok sen trabzonsporla herhangi bir yorumda bulunma yürü git işine kem küm edip durma
FENERLİİ
5 yıl önceMadem iyi ilişkiler var şu çaldığınız kupayı bir iade edin.
ckrgl
5 yıl öncesiz her sene başında şampiyonsunuz zaten sonraları malum.. arkanızda ikitane BAŞkanınız var ama yine de beddualısınız o yüzden olmuyor sizden
Fenerleee
5 yıl önceBiz de beddualıymışız da 40 yıldır şampiyon olamayan siz pir paksınız :)))))
Fenerlee
5 yıl önceÇalınan mal iade edilmez ... :))) aziz başkan sağolsun gerekirse Ali başkan da çalar :))
DeliDalga
5 yıl önceHa… Hahahahahahaha…. Hahahahahahahahahahaha. Muuuhahahahahahahaha… Riv Riv Riiiiiv. Hahahahahahaha
Tursun
5 yıl öncedostluk kavramı ... daha dün eski trabzonlu bakan trabzonu kayırıyor dedin sana yaptığı kıyak daha baskın çıktı futbolcularımızı ayartınız sizede hayrı olmadı hala 2011 de haklıyız diyip herkesin bildiği ama iktidara yalakalık yapmak için şikeden söz etmediği basın yarattınız hadi ordan dostmuş
mulla balaban
5 yıl önceTürkiyede böyle fenerasyon , mhk olduğu sürece doğru şampiyonluğu İstanbul dışına vermezler
Yomrali h.hamzaoglu
5 yıl önceBen her zaman demişimdir Ts nin en büyük düşmanı Gs dır. Eskiden sinsice topçuları ayarlar transfer ederdiler. Fb de bunu son senelerde yapmaya başladı. Özellikle bu sene ama ellerinde patladı oda ayrı konu.,biz Özellikle Bursanin olduğu sene Fb ye yatsaydik. 2010 da Fb şike yapmazdi. Diye düşünüyorum. Çünkü bu ülkede bu işler böyle gidiyor.bu arada Ts nin kendinden başka dostu yok.Anadolu takımları falan hikaye 3 kurus menfaatı için seni arkandan vururlar.
ali kara
5 yıl önceşikeci emek hırsızları ile hiç bir Trabzonsporlunun arası iyi olamaz
Remzi
5 yıl önceO zaman Mame Tiamı bedavaya almayacaktınız Kasımpaşa dan..onlar etik davranmadı...siz de onlara uydunuz .