Ali Dürüst'ten cevap gecikmedi!

 Trabzonspor ile dostluklarını kimsenin bozamayacağını ve Burak olayına bir transfer gözüyle bakılmaması gerektiğini belirten Dürüst, “Bu, Trabzonspor'un kendi oyuncusu ile yaptığı anlaşmaya göre bu oyuncunun serbest kalmasıdır. Yani Burak ile anlaşmayı b

Ali Dürüst'ten cevap gecikmedi!

 

Trabzonspor ile dostluklarını kimsenin bozamayacağını ve Burak olayına bir transfer gözüyle bakılmaması gerektiğini belirten Dürüst, “Bu, Trabzonspor'un kendi oyuncusu ile yaptığı anlaşmaya göre bu oyuncunun serbest kalmasıdır. Yani Burak ile anlaşmayı biz yapmadık. Öncelikle Trabzon'da kalıp kalmayacağını bekledik. Kendisi ne Trabzon'un kampındaydı, ne de Trabzon ile idmana çıkıyordu. İki farklı takıma giden bir oyuncuydu. Trabzonspor da Burak Yılmaz ile yollarını ayırmaya karar vermişti” dedi.

 

Yaptıklarının dostluğa aykırı bir şey olmadığını vurgulayan Dürüst, “Dostluktan bahsedeceksek, Trabzonspor bu olayda Galatasaray'ı tercih etmeliydi. Yani Burak ile yollarını ayırmaya karar vermişse, oyuncunun tercihinin Galatasaray olmasını da dikkate almalı ve Milli Takım'a faydasını da düşünmeliydi. Biz bu olayda dostluğa ters bir şey değil, aksine dostluğa katkı yaptık. Trabzon'un istediği peşin ödemeyi yapmış olduk” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler