Ali Dürüst Burak Yılmaz'ı açıkladı

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da ikinci başkan Ali Dürüst transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Ezeli rakibi Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da artık tek gündem transfer. Kanaltürk

Ali Dürüst Burak Yılmaz'ı açıkladı

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da ikinci başkan Ali Dürüst transferle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Ezeli rakibi Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da artık tek gündem transfer. Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Telegol'e konuk olan sarı-kırmızılı kulübün Asbaşkan'ı Ali Dürüst, ismi Galatasaray ile anılan Burak Yılmaz ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Bu sezonu Süper Lig'in gol kralı olarak tamamlayan yıldız futbolcu için Dürüst; "Burak transferi söz konusu değil, çok iyi bir oyuncu ancak böyle bir düşüncemiz olmadı." diyerek bu transferi yalanladı.

 

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal ise yıldız futbolcunun transferi ile ilgili; "Burak Yılmaz Trabzonspor'un elemanı. Biz bir kulüple değil bütün klüplerle gerginlik yapılacak birşeye kalkışmayacağız." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor