Alex Fener'den ayrılıyor mu?

Sezon başında Mamadou Niang'ı Fenerbahçe'den koparan Katar ekibi Al Sadd, şimdi de Alex'in peşine düştü. Arap yetkililer, 2013'e kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan ve mukavelesi bitene kadar kesinlikle ayrılmayı düşünmediğini söyleyen yıldız oyuncuya

Alex Fener'den ayrılıyor mu?

Sezon başında Mamadou Niang'ı Fenerbahçe'den koparan Katar ekibi Al Sadd, şimdi de Alex'in peşine düştü.

 Arap yetkililer, 2013'e kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan ve mukavelesi bitene kadar kesinlikle ayrılmayı düşünmediğini söyleyen yıldız oyuncuya 2 yıl için 11 milyon euroluk teklifte bulundu.

Kadrosunda eski Galatasaraylı Abdel Kader Keita ve eski Fenerbahçeli Mamadou Niang'ın bulunduran Al Sadd, geçtiğimiz günlerde Asya Şampiyonlar Ligi'nde, Güney Kore'nin Jeonbuk Motors takımını penaltılarla mağlup ederek şampiyon olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler