Alanzinho'ya Mersin'de talip oldu

 Mersin İdman Yurdu'nun uzun süredir gündeminde olan Alanzinho için Trabzonspor'a son teklifini verdi. Yapılan görüşmelerin ardından resmi teklif sunan Mersin İdman Yurdu, Trabzonspor'a da konuyla ilgili süre verdi.  Mersin İdman Yurdu Futbol Şube Sorumlu

Alanzinho'ya Mersin'de talip oldu

 

Mersin İdman Yurdu'nun uzun süredir gündeminde olan Alanzinho için Trabzonspor'a son teklifini verdi. Yapılan görüşmelerin ardından resmi teklif sunan Mersin İdman Yurdu, Trabzonspor'a da konuyla ilgili süre verdi. 

 

Mersin İdman Yurdu Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık Alanzinho transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'la Alanzinho konusunda görüştüklerini ve kendilerine hem bonservis hem de kiralık olarak iki teklif sunduklarını ifade eden Işık, “Biz gerekeni söyledik. Artık top Trabzonspor'da. Kendilerine verdiğimiz sürede doldu. Bundan sonrası için kendi kararlarıdır. Dönerler yâda dönmezler kendileri bilirler” dedi.

 

 

Öte yandan Sivasspor adına Trabzonspor'u arayan menejerler Sivasspor'unda Alanzinho için Trabzonspor'a teklif yapacağını asbaşkan Nevzat Şakar'a ilettiler. Ancak şuana kadar Sivasspor'dan Alanzınho ile ilgili olarak Trabzonspor'a resmi bir teklif gelmedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler