Alanzinho'nun menejeri Trabzon'a geldi

Trabzonspor Yönetimi, iç transferde Brezilyalı futbolcu Alanzinho'nun sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor.Futbolcunun menajerinin Trabzon'a geldiği ve bordo-mavili kulübün yönetim kurulu ile görüşmelere başlayacağı öğrenildi.Alanzinho'nun sözleşmesinin büy

Alanzinho'nun menejeri Trabzon'a geldi

Trabzonspor Yönetimi, iç transferde Brezilyalı futbolcu Alanzinho'nun sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor.Futbolcunun menajerinin Trabzon'a geldiği ve bordo-mavili kulübün yönetim kurulu ile görüşmelere başlayacağı öğrenildi.

Alanzinho'nun sözleşmesinin büyük olasılıkla uzatılacağı, bordo-mavili kulübün yönetim kurulunun, futbolcunun 1 yıllık opsiyon hakkıyla beraber toplam 2 yıllık bir sözleşme düşündüğü belirtildi.

Bordo-mavili kulüp, Norveç'in Stabaek takımından 2008-2009 sezonunun devre arasında Alanzinho'yu kadrosuna katmıştı. Stabaek takımı ile şampiyonluk yaşayan ve Norveç'te yılın oyuncusu seçilen Alanzinho, 3 milyon 900 bin euro bonservis bedeli ile transfer edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor