Alanzinho'dan Alex ve Melo yorumu

Trabzonspor'un Brezilyalısı Alanzinho, ülkesinin basınına yaptığı açıklamada geçen sezonu değerlendirirken Alex de Souza ve Felipe Melo ile olan ilişkisine de değindi. Süper Final Grubu'nda ilk maçını 15 Nisan Pazar günü Fenerbahçe karşısında oynayacak ol

Alanzinho'dan Alex ve Melo yorumu

Trabzonspor'un Brezilyalısı Alanzinho, ülkesinin basınına yaptığı açıklamada geçen sezonu değerlendirirken Alex de Souza ve Felipe Melo ile olan ilişkisine de değindi.

 

Süper Final Grubu'nda ilk maçını 15 Nisan Pazar günü Fenerbahçe karşısında oynayacak olan Trabzonspor'un Brezilyalı yıldızı Alanzinho, ülkesinde yayın yapan Globo'ya açıklamalarda bulundu.

 

Brezilyalı gazeteciler ile telefonla görüştüğü belirtilen Alanzinho, geride bıraktığı sezonu değerlendirdi. Alanzinho; "Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele ettiğimiz için çok maç oynadık. Öncesinde de Avrupa Ligi'nde oynamıştık. Ligde bir çok puan kaybı yaşadık. Bu bizim için Süper Final'de bir dezavantaj. Yine de gruba kaldık ve altı heyecanlı maç oynayacağız" sözlerini kullandı.

 

Alanzinho, Galatasaray ve Fenerbahçe'de forma giyen vatandaşları ile ilgili de; "Alex'e karşı uzun süredir bir çok maçta oynadım. Mükemmel bir oyuncu. Burada çok önemli bir isim. Ona hayranım. Çok iyi bir ilişkimiz var. Felipe Melo ile ise çok fazla görüşmüyoruz. Flamengo'nun altyaş gruplarında 7 sene birlikte oynadık. Hala arkadaşız." şeklinde konuştu.

 

Alanzinho, geride kalan sezonda kendisi ile ilgili ise şu sözleri kullandı;

 

"Şüphesiz çok güzel bir sezondu. Bir kaç ay önce takımımla sözleşme yeniledim. Hayallerim arasında Şampiyonlar Ligi'nde oynamak vardı ve bunu gerçekleştirdim. Burada oldukça mutluyum. Taraftarla da aramda çok güzel bir bağ var"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler