Alanzinho ve Zeki maç için ne dedi?

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında yarın akşam deplasmanda Belarus'un Dinamo Minsk takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor'da  Alanzinho ve kaleci Zeki ile maçın oynanacağı Brestskiy Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.Alanzinho zor bir maç oy

Alanzinho ve Zeki maç için ne dedi?

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında yarın akşam deplasmanda Belarus'un Dinamo Minsk takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor'da  Alanzinho ve kaleci Zeki ile maçın oynanacağı Brestskiy Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Alanzinho zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "Kendimizi iyi hazırladığımızı düşünüyorum. İyi bir sonuç almak için buraya geldik. İlk maçta iyi bir skor alırsak ikinci maça daha rahat edebileceğimizi düşünüyorum. İyi bir skor alırsak Trabzon'da turu geçeceğimizi düşünüyorum" dedi.

Kaleci Zeki Ayvaz ise şöyle konuştu: "Uzun ve yorucu bir yolculukla buraya geldik. Buradan güzel bir skorla ayrılıp Trabzon'a avatajlı bir skorla dönmek istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor